Online megtekintés

Online megtekintés

 

Amennyiben a főoldalunk (www.menedzserpraxis.hu) "Jelentkezés  konferenciára/képzésre" fül alatt, a képzés listában az Online megtekintést választotta a felhasználó, akkor az adott kurzus indulási időpontjában (adott napon és időpontban) megtekintheti a szakmai rendezvény online közvetítését.

KREDITPONT jóváírását kizárólag akkor tudjuk biztosítani, ha az ONLINE megtekintést képzési portálunk (www.szakepzeseink.hu) "Főoldalán" illetve a "Jelentkezéseim" menüpont alatt indítja el!

Az online megtekintés után csak akkor tudunk kreditigazolást biztosítani, ha:

-          zárt rendszerünk naplózása alapján bizonyítható, hogy a képzés/szakmai rendezvény megtekintője a képzési anyag (online közvetítés) 100%-át megtekintette. Mindezek ellenőrzését követően rendszerünk automatikusan kiküldi elektronikus formában az igazolást illetve folyamatosan elérhetővé tesszük a letöltést Kreditfigyelő rendszerünkön keresztül, amely szintén a képzési portálunkon érhető el.

Az online megtekintés után nem áll módunkban kreditigazolást kiállítani:

-          a technikai okok, mint pl. az áramszünet vagy az internet-szolgáltatás megszakadása olyan körülmény, amelynek ellenőrzését vagy felülvizsgálatát sem a hatóság, sem a továbbképző nem vállalhatja fel, így amennyiben ilyen helyzet adódik, az adott képzés nem tekinthető 100%-ban megtekintettnek, tehát igazolás nem állítható ki.

 

 

A Főoldalon lévő link:

 

A linkre való kattintáskor, felugrik a képernyő, amelyen néhány pillanaton belül elkezdődik a közvetítés:

 

 

Online megtekintésért járó kreditpont-gyűjtési lehetőség megjelenítése:

 

A sikeres megtekintést követően az adott képzésért kapható kreditponthoz szükséges igazolás automatikusan bekerül a "Kreditfigyelőbe", ahonnan bármikor letölthető, továbbküldhető. A rendszerben a pontok automatikusan rögzítésre kerülnek és a rendszer megmutatja, hogy hány kreditet kell még összegyűjtenie az adott időszak alatt.

 

 

 

Amennyiben az adott képzésre történő jelentkezéskor az adott képzés részleteiben (kreditpont-gyűjtési lehetőség alatt) nem szerepelnek "Online megtekintésért járó kreditpontok", abban az esetben a megtekintésért nem jár kreditpont.

*Kreditpontos Rendezvények Archívuma

Adott rendezvényeinket nem csak közvetítjük, de rögzítjük is (videó) amellyel szintén pályázunk kreditpontra. Amennyiben a Nemzetgazdasági Minisztérium pozitív elbírálásban részesíti, lehetőség van rá, hogy az "Kreditpontos Rendezvények Archívuma" menüpontunk alatt lévő képzési anyagok megtekintésével is kreditpontot gyűjthessenek!

További részletek ITT: "Kreditpontos Rendezvények Archívuma "

FIGYELEM!

Az online megtekintés alatt felmerült technikai okokra hivatkozva (amely megakadályozta a közvetítés 100%-ban történő megtekintését) nincs lehetőség kreditigényt támasztani az online megtekintésért. Minderről bővebb tájékoztatást kaphat a Nemzetgazdasági Minisztérium Számviteli és Felügyeleti Főosztályától.