Regisztráció/Bejelentkezés


A bal oldali oldalsávban található, a Bejelentkező/Regisztrációs login ablak.

Már regisztrált felhasználóként a felhasználónév valamint a jelszó beírásával automatikusan  be lehet lépni az oldalra. 

A regisztrációval válik jogosulttá a felhasználó az oldalra való belépésre.


Regisztráció menete: A "Regisztráció" fülre való kattintás után a következő ablak jelenik meg:


Ezen a felületen kell megadni a szükséges adatokat. 

Kötelezően kitöltendő sorok:
  • Felhasználói név: ezzel az azonosítóval tud a felhasználó belépni
  • Jelszó
  • Jelszó még egyszer
  • Email cím: Figyelem! élő cím megadása szükséges, mert ide küldi a rendszer az értesítő leveleket. 
  • Mobil/telefonszám: a telefonszám megadásának helyes formátuma: +36 30 1234567, amennyiben van mellék szám, a megfelelő rubrikába való beírással lehet azt megadni.
Ahhoz, hogy a regisztráció létrejöjjön, el kell olvasni illetve el kell fogadni a Jelentkezési és regisztrációs feltételeket. 
Elfogadás: a telefonszámok megadása sor alatt található négyzetbe való kattintással történik. 


 
Az adatok kitöltése után, a "Regisztrál" gombra kell kattintani, ekkor az alábbi képernyő látható:
A jogosultság ellenőrzésére azért van szükség, hogy a képzésekhez tartozó krediteket a felhasználó részére nyilván tudja tartani a rendszer. 

Ha a "Most nem regisztrálok" ablak kerül kiválasztásra, akkor a rendszer nem tudja beazonosítani az élő előfizetést ezáltal a jogosultságot sem tudja a rendszer aktiválni a térítésmentes szolgáltatások igénybe vételéhez (jelentkezés konferenciára térítésmentesen, kreditpont-gyűjtésilehetőség felhasználása, stb.). Így kizárólag számlás részvétellel tud a választott rendezvényen részt venni, ami számlafizetési kötelezettséget von maga után.

Amennyiben adott rendezvényre további munkatársat kíván regisztrálni és a munkatárs rendelkezik adótanácsadói, adószakértői, okl. adószakértői vagy könyvvizsgálói végzettséggel/végzettségekkel amelyek után kreditpontot szeretne kapni a rendezvényen történt részvételt követően, akkor a munkatársnak a saját nevével kell regisztrálnia a Képzési Portálon (www.szakkepzeseink.hu) és a regisztrációs folyamaton is végig kell mennie (előfizetés beazonosítása) ahhoz, hogy a rendszerbe bekerüljön és igazolást kapjon a részvételt követően.

 

Ha a "Regisztrálok" gombra kattint, a további teendőkről részletesen a "Kreditpont-gyűjtési lehetőségek" menüpontban tájékozódhat.

A fenti műveletek végrehajtásával a regisztrációs folyamat befejeződik. A rendszer a sikeres regisztrációt követően visszaigazolást küld Fehasználói regisztráció címmel, a megadott e-mail címre. Amennyiben ez az igazolás a regisztrációt követő 15-20 percen belül nem érkezik meg, kérjük vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunk munkatársaival az alábbi elérhetőségeken:

 

Menedzser Praxis Kft. Ügyfélszolgálata
1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 127.
Tel.: 06-1 880 7600
Fax: 06-1 880 7699
E-mail:
info@menedzserpraxis.hu

Web: www.menedzserpraxis.hu